Kondylom Behandling

Det är pinsamt att få könsvårtor

kondylomAtt drabbas av kondylom är både pinsamt och jobbigt men detta vårtvirus är inte farligt och i många fall försvinner det av sig själv efter en tid. Men dom flesta vill behandla så att vårtorna försvinner snabbt. Vårtorna kan orsaka klåda och besvär. Tänk på att även om dom synliga symtomen har försvunnit så bär du på smittan under en ganska lång period. Detta den absolut vanligaste sexuellt överförbara infektionen i Sverige, så du är inte ensam!

Vilka drabbas av kondylom

Dom flesta som drabbas av viruset är unga personer mellan 18-25 år. Det finns em mängd olika könsvårtor men den vanligaste varianten är kondylom.
Hur smittar kondylom

smittaVårtviruset smittar genom kontakt med hud och slemhinnor där kondylom finns. tänk på att det kan smitta även om det inte finns några synliga könsvårtor.

 

Inkubationstid

Från att man blivit smittad tills vårtor börjar bli synliga kan det ta några månader upp till  ett par  år. Därför är det ofta svårt att avgöra när och av vem man blivit smittad av.

Här är en informationsvideo om kondylom

Behandla kondylom

Vill du läsa mer  i ämnet  besök http://www.behandla-kondylom.se/

där finner du bra tips på effektiva lösningar.
Det finns både behandlingar som inte kräver recept och receptbelagda mediciner. Det enklaste sättet för att minska smittspridningen är att använda kondom.

Effektiv behandling
en effektiv behandling som du kan beställa efter en online konsultation är Condyline . Denna behandling kan hjälpa dig att bli av med vårtorna på ett par dagar. Här kan du läsa mer om att behandla kondylom
Vill du i stället pröva ett receptfritt preparat kan du testa zymaderm, ett naturligt vårtmedel.
Vill du läsa mer om forskning i ämnet kan du besöka http://www.cdc.gov/ Informationen på denna sida är på Engelska.